skip to Main Content

GESPECIALISEERDE PLAATSER VAN POORTEN EN HEKWERK

J-Technics legt zich volledig toe op het ontwerpen en plaatsen van poorten bij zowel particulieren als bedrijven. Met eigen plaatsingsteams en een beperkt aantal streng geselecteerde leveranciers, garanderen we 100% maatwerk. Ook elektronische hek- en poortbeveiliging en draadloos aangestuurde poortautomatisering plaatsen we in eigen beheer.

ad099 schuifpoort

J-Technics ontwerpt en installeert poorten, afsluitingen en hekwerk in heel Vlaanderen en Zeeuws Vlaanderen. Vanuit onze centraal gelegen thuisbasis in het Waasland, meerbepaald in Vrasene (Beveren, Oost-Vlaanderen) bereiken we zeer snel de regio‚Äôs Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas, Aalter, Maldegem, Brugge, Lokeren en Eeklo,…

Door onze jarenlange ervaring hebben wij reeds voor tal van grote bedrijven gewerkt en voor meerdere klanten hun meest aangewezen oplossing kunnen aanbieden voor hun toegangsprobleem.

Wij bieden een ruim gamma aan producten aan waardoor wij veel mogelijkheden aan de klant kunnen aanbieden en zo steeds de meest geschikte oplossing kunnen plaatsen.

Poorten

100% FAMILIEBEDRIJF

Wij zijn een 100% procent familiebedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring. Zaakvoerder Johan Meersman vormt uw persoonlijk aanspreekpunt en volgt de projecten technisch op.

Vragen of een offerte? Contacteer ons gerust


Back To Top